Merhaba közlenmiş kırmızı biber kahvaltılarımın akşam yemeklerimin kısacası günün her öğününde masamda servis yapmaktan mutluluk duyduğum bir sebzedir bir dönem Arnavutlukta yaşadım çok severek yaşadığım bir ülkedir orada alıştım kırmızı bibere közlendiğin de yaydığı koku ya dayanamıyorum peynirlisi sarımsaklısı salatası sosu o kadar çok çeşit yapabiliriz ki bu kırmızı güzel sebzeden üstelik Diyarbakır gezimde közmatik aldığımdan bu yana mutfağımda biber közlemek çok pratik ve hızlı hale geldi bloğumda kırmızı biberle ilgili özel sayfa olacak ve size neler yapabiliriz göstermeye çalışıcam bu en sade hali
Yapilisi
Biberleri yıkayın kurutun közmatiği tüpe alalım biberleri közmatiğe yerleştirelimKözkendikten sonra kabuklarını soyalım çekirdeklerini ayıklayıp servis tabağına alalım afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder