2 Mayıs 2013 Perşembe

Közlenmis Kırmızı Biber




Merhaba közlenmiş kırmızı biber kahvaltılarımın akşam yemeklerimin kısacası günün her öğününde masamda servis yapmaktan  mutluluk duyduğum bir sebzedir bir dönem Arnavutlukta yaşadım çok severek yaşadığım bir ülkedir orada alıştım kırmızı bibere közlendiğin de yaydığı koku ya dayanamıyorum peynirlisi sarımsaklısı salatası sosu o kadar çok çeşit yapabiliriz ki bu kırmızı güzel sebzeden üstelik Diyarbakır gezimde közmatik aldığımdan bu yana mutfağımda biber közlemek çok pratik ve hızlı hale geldi bloğumda kırmızı biberle ilgili özel sayfa olacak ve size neler yapabiliriz göstermeye çalışıcam bu en sade hali


Yapilisi

Biberleri yıkayın kurutun közmatiği tüpe alalım biberleri  közmatiğe yerleştirelim
Közkendikten sonra kabuklarını soyalım çekirdeklerini ayıklayıp servis tabağına alalım afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder