Malzemeler
- 1 paket Petibör bisküvi
- 7 büyük havuç
- Tarçın
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz
- 1 su bardağı su
Yapılış
Havuçları yıkayalım rendeleyelim tavaya rendelenmiş havuçları alalım 1 su bardağı şekeri tarçını ve bir bardak suyu da ekleyelim 5 dakika kadar pişirelim havuçlar yumuşayınca rondoda parçaladığımız bisküvileri içine ekleyelim.Dövülmüş cevizide ekleyelim yoğuralım elimizde yuvarlayıp küçük toplar elde ederim ve hindistan cevizi bulayıp servis tabağına alıp buzdolabında soğuyana kadar bekletelim.Üzerlerine süslü kürdanda takabilirizDoğum günlerinde ve özel günlerde masanızı renklendirecek enfes toplar hazırladık
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder