Malzemeler
- 3 adet taze yufka
- lor peyniri
- Örgü peynir
- Maydanoz
- Yeşil soğan
- Pul biber
- Kekik
- Kuru reyhan
- Sıvı yağ
Yapılışı
lor peyniri tabağa alın örgü peynirin içerisine rendeleyin ince kıyılmış maydanoz ve yeşil soğanı da ekleyin pul biber kekik ve reyhanı da ekleyip karıştırın
yufkalardan birini tamamen açın üzerine gelişigüzel bu karışımdan serpin resimde gördüğünüz gibi katlayın tüm yufkaları bu şekilde hazırladıktan sonra
genişçe bir tavaya aldığınız 1 çorba kasığı sıvı yağını kızdırın ve yufkayı tavaya yerleştirin pişme sürecinde beklerseniz yanmasına engel olursunuz çok çabuk kızarıyor iki yüzünü de kızarttıktan sonra tavadan alın dilimlere ayırın her yufka için tavaya 1 çorba kasığı sıvı yağ eklemeyi de unutmayın çok nefis duruyorlar değilmi? emin olun çok da lezzetli oluyor sıcakta çok güzel soğuduktan sonrada
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder